never right time to say goodbye

Igår var det en förlovning som varade till halv tre på natten, det var såå sjukt kul.
Om jag ska vara ärligt så var det verkligen längesen jag hade så här kul.
Jag dansade typ hela tiden? ah det gjorde jag nog, annars var jag och "mingla"
lite hehe. Det var kul och ba få vara med min familj och släktingar, det var en
fest som återförenade gammal kärlek och lycka! det var mycket skratt och skrik.
Tråkigt ba att min pappas kusiner åker hem så tidigt :(. Bilder kanske kommer senare
på nästa vecka. Orkar inte lägga in dom.. Pussssssssssssssssssss!


madrepadrebrorbrorpappafarbrorfarbrorjesssyrranmaddienoura.
thanks for the niight! (K)

im sad so sad.

Hjärtat ur idol har åkt ut! Mariette borde vara kvar fan jag tyckte hon är bäst av tjejerna alltså så tycker jag Tove borde ha åkt ut. Jag röstade ett par gånger på mariette men som det såg ut räckte det inte. Nu vill jag att Calle vinner.. Calle eller Erik :) pussssis!

släktträff

Godnatt, idag var det en riktigt kärleksfull dag full med lycka.
Min pappas kusiner hade kommit från London/Arizona och det
var som vanligt 1000andra som var hemma hos oss vilket
var jätte kul och imorgon är det förlovning:)


NELLYJag kollade lite på nelly, hitta domma fina plaggen.
Morsan lät mig beställa dom haha, dom kommer
någon gång innan jul. Dom var ett riktigt måste.
Är mest kär i skjortan, har letat jätte länge efter
en sån men aldrig hittat eller ah nu har jag det:D!

Baby when the lights go out

Hejsan, eller godmorgon? -

Det finns inte ord hur ont jag har i armen ända sen jag tog vaccinet så kan jag inte ens röra eller sträcka mig och på morgonen mådde jag inte särskilt bra jag var illamående hela tiden så jag bad om att få gå hem och min lärare sa att jag var väldigt blek och borde gå hem. Egentligen skulle jag ligga i sängen och sova men jag är inte så trött vill sitta vid datorn och lyssna på musik istället.

Jag var med på svenskan i alla fall, vi fick "träna" på ett nationellt prov. 70minuter fick vi på oss och provet var långt och obehagliga frågor som var väldigt omtänkta, man var tvungen och läsa om texterna fyra fem gånger för att kunna svara och få korrekta poäng. Det gick rätt så bra antar jag, förutom en sista fråga som jag inte hann med, den var enkel men vi sluta när jag precis skulle börja på den. Det är garanterat att jag klarar svenska nationella jag tror det för att det var enkla övningar som nästan vem som helst skulle klara, men saken är att jag vill få mer än bara okej, tänker satsa på ett mycket väl godkänt!;)

Vi har ett engelska prov 13.35, om jag orkar ska jag dra till skolan och fixa det så jag slipper göra det en annan gång hehe. Det är en hörövning som vi inte kan träna på så jag tror jag kommer göra det. Förväntansfullt går det nog bra, det gör det säkert. PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.


You're faces så bad.
Not makes me so mad.
Tears are runing its hard
to breath, running away
untill i see her she ask
me questinons im just happy
that she's there. / bobdylan

now im the bitch and you're just a clown.


I thought i told you imma a star
After all you put me through
You'd think i'd despise you but in the end
I wanna thank you 'cause you made that much stronger.


Done! :D


Idag tog jag sprutan, ehm skulle in med katrin men det blev inte av istället
fick jag gå till ett annat rum med en kvinna som såg rätt så farlig ut haha.
Hon tog ner min tröja och stack in den, jag spände mig vilket gjorde att jag
fick jääävligt ont när den var inne. Nu är handen normal och jag kan göra allt med den.
Hoppas inte jag bara kan gå baklänges nästa vecka hihi, pussss bebes.

-


såklart sätter hon på cam för folk näär jag inte vet, :<
Var med jesso, hon skulle hjälpa mig och plugga på fysiken men istället lekte vi modeller.
HAHAHHA, lite kort här och där och sen skulle hon på bio och kolla på New moon, jag ska se
den på fredag hoppas jag. Aja, pusssssssssssssssss.

this i can call beauty..

Hon är så fin Megan fox, kan typ inte hitta några fel på henne! perfekt, rena perfektion paket haha.
Hon är båda skådespelrska och modell, många känner igen henne ifrån Transformers. Enjoy!
Missdissed unforgiveubul ple.

Shaaa, haha vart ska jag börja? ehm, skolan. Det går lite så och så jag fick tre poäng ifrån ett G på kemin, om jag inte klarar kemin hur fan ska jag klara fysiken? Jag tänker inte sitta och plugga på fysiken för det kommer ändå inte stanna kvar i min hjärna istället tänker jag fokusera på dom ämnen jag är bra på och tänker höja mig där, typ som : Mu Sv En Fr Re, matte tänker jag plugga på lite extra för det är ett viktigt ämne som jag kan få mer än G på. Aja nog om skolan.

Igår var jag på konfan för första gången, jag gick dit med Carolin och det var rätt så kul, träffade nya människor som var jätte trevliga och roliga haha. Vi fick fika och sedan kolla på en film som handlade om heliga Marias ungdom, den var bra och jag blev berörd av den. Efter konfan hade jag utvecklingssamtal och pappa hängde med mig - det gick bättre än jag hade trott, mina lärare ser att jag vill förbättras och jag hoppas jag gör framsteg!
Nu ska jag plugga på mitt fysik prov som jag har imorgon, hoppas verkligen jag klarar det.

Jag är väldigt stolt över vart jag har kommit idag än vart jag var för tre månader sedan, jag tar allt på allvar och ser allt på ett annorlunda perspektiv, alltså på ett postivt sett. Jag fokuserar ju på framtiden inte på minnen och andra saker som tro sig kan påverka mig. Jag är mycket framåt nu och så ska det förebli. PUSS.
-

Hejsan, idag skulle det vara min största dag.. den dag jag väntat på i mer än ett år. Den var perfekt ända tills jag gick till bio:n för att hämta ut biljetterna jag hade "reserverat" men istället sa dom att jag skulle ha hämtat ut biljetterna för fyra dagar sedan och jag ba nej oherregud du skojar, jag hade sett fram emot detta och så finns det inga platser under hela veckan på New moon, så jag såg på 2012 istället. Den var full med action och det var blandade känslor man fick uppleva, ena sekunden ville man gråta den andra dog man av skratt men den får 9/10.-

Veckan har varit varierad, 80% har varit glädje och tack vare mina resultat av tidigare inlämningar och prov!
Jag fick MVG på svenska dikter&jämförelserna och väldigt fina kommentarer som gjorde mig jätte glad, jag fick dessutom VG på engelska uppsats& på franska hör/läs provet, hehe det var ett tag sen jag fick såna resultat. (y)
På måndag nästa vecka skulle jag stå i cafeterian med filip, men det blir lite inställt för att jag ska på njurundersökning (lk som jag gör tre gånger om året.. dom tar tester och sätter in slangar för att se till att något fel sker. Det är så att jag har en liten och en stor njure det är därför. Så så blir det på måndag nästa vecka.

På lördag ska jag se på efterlängtande New moon som jag har väntat på i ett år och så nu om en dag ska jag se den!, det är förväntansfullt och jag längtar verkligen tills den börjar, jag ska dit med lillasyrran och maddiepaddie.
Den 28/11 är det förlovning, min pappas släkt ska förlova sig och jag har inte hittat något att ta på mig. Har bara beställt skor från nelly, dom var jätte snygga men inte så höga faktiskt. Men det är bättre för att det är jätte halt golv i själva tibro parken så snubblar jag är det helt kört! haha så kan det inte gå!

Ikväll är det idol, men det intresserar mig inte längre för att min favorit är ute - eddie!
Så jag ska bara ta det lungt och slappa, vi har ju fysik prov nästa vecka det är ett mirakel om
jag klarar det, jag hoppas verkligen att jag klarar provet G blir bra. Vill inte ha IG. Utvecklings-
samtal har jag på tisdag med lars.berglund och jag ska ta med mig pappa dit, lycka till till mig!
Ska ta en liten tupplur nu, pussssssssssssssssssssss.

life is a fucking game,make sure to play it right.
im so lost in this
it feels ol like a miss
once i was high
no i cant fly
give me myself back


Baby baby

Hejsan, det har varit två riktigt tröttsamma veckor, jag har inte gjort så mycket än bara gå på praon och sova sova. Imorgon så börjar skolan, hehe tror inte jag orkar med fler prov - speciellt inte nu för det är kemi,fysik&biologi riktigt tråkiga ämnen jag inte tänker bry mig om så mycket, så går det ibland.
Här en liten sammanfattning av min senaste vecka, pussssssssssssssssss!:)

Måndag - Torsdag : Vaknade 08.00 och gick till dagiset (praon) som ligger precis utanför mitt hus hihi. På dagis brukade jag spela spel, bygga kojor, läsa böcker och andra grejer man brukar göra med/för småbarn. Jag träffade väldigt trevliga människor under min tid jag spenderade där: Sanna, Yohanna & Maria haha när jag träffade dom första gången jag ba ne omg fan va tråkiga dom ser ut men sen så började vi umgås och det var skit kul. Jag fick umgås en hel del dessutom jag fick förstås en del favoriter:

1. Gabriel - skit busig, men ändå söt hahaha han är rolig och han har hela paketet.. när han blir glad han gör puss tecknet ( när man tar handen för munnen och kastar pussen), utan honom skulle jag inte se fram emot att komma till dagiset haha. Han gillade och leka frisör, jag var förstås kunden haha skit gulliiiii han ba vill du likna en prinsessa eller en drottning hahahahhahaha, sååååååååååååå sööt unge aså!

2. David - han är bara 2& ett halvt och kan fler ord än vad jag kan, han är duktig han klarar av mer än vad man borde göra i hans ålder. Han är så liten och söt.. och när dom skulle "vila" så somnade han alltid i min famn. <3

3. Zeb Maddepadde Andrija Tea Simon Josef Bella & alla fröknar - tack för er tid tillsammans med mig!:)

Fredag - Avslutningsdagen på praon, jag var glad för att det började bli lite långtråkigt. Men jag fick många kramar och presenter av alla personalen på just den avdelningen jag praoade på. Gracias!!! Senare på kvällen började idol, och den bästa på solo uppträdandet var eddie som sjöng curly sue - takida, och på duetten var det Mariette och calle.. Eddie åkte ut, fan va dumt eller - han var ju lätt den bästa idol killen som funnits!!!!!!!!

Snygggggggggga eddie! <3

MYS SÖNDAG

hihi sitter med en varm filt bredvid lillsyrran och kollar på one tree hill, senare börjar gossip girl!:)


HAPPY BIRTHAY SANKHO 11 YEARS

Idag blev jag väckt av mamma, klockan var tolv och jag sov alltför länge hehe - hon hade nyheter: vi skulle på förlovning om två veckor och därför måste vi hitta en fin klänning eftersom det är min pappas kusin som gifter sig. Imorgon bitti åker vi till maxi huset och kollar lite, om jag ej hittar får vi beställa eller något sådant hehehehe.
Min lillish bror fyller år idag, stort grattis :D synd att jag var sjuk och ej hann köpa present.. men ska göra det imorgon hehe. Snart ska jag duscha, och slappa hiih är ej helt frisk nu fan. Aja pussssssssssssssssss.


bäst igår kväll, tur att du var kvar! <3

Röd hårfärg.Något i den stilen vill jag ha min hårfärg i, den är sjukt fin!
Lite annorlunda och utåt jag älskar den men jag är bara lite
osäker på om jag skulle passa i den, men jag tänker prova.
Hihi pusssssss.


BABY LOVE, MA BABY LOVE

Hejsan:D, idag mår jag bättre än bättre jag kan göra nästan allt.. jag städa mitt skåp,jag duschade&jag kan dricka å äta som vanligt yeyy. Idag har jag bara tagit det lugnt och slappat. Om en halvtimma så börjar idol och jag ser fram emot att se Eddie och Mariette uppträda, dom sätter eld på scenen och jag älskar dom! godbitar mm.

Imorgon mina kära vänner ska jag någonstans och ha det trevligt med min älskade mamma, vi ska hitta kläder och andra småsaker.. jag tror jag ska färga mitt hår rött - inte jätte rött men mer brunt/rött. Min mamma tycker jag ska göra det. Men jag får väl se. pussssssssssssssssssssssssss.


Nummer ett ;) så fin han är.


Nummer två ;) så fin hon är.

NORBIT LILIS

Varit sjuk idag också, mår skit dåligt uff.. tror jag har någon sorts svininfluensa eller något usch!
Aja jag har inte ätit något på två dagar ( förutom alvedon,vatten&medecin) det känns som jag ska spy hela tiden.
Men jag kollade på en rolig film, som gjorde att jag glömde bort min svinsjuka haha. 9/10!
Senare ikväll är det MTV music awards europe :D wiiiiihooo!


Go norbit, go norbit

Here we come ;)!

Jaa, det känns som jag mår sämre och sämre för varje timme som går mitt huvud känns som 100ton orkar inte ens bära det. Men jag ska dricka en alvedon och läsa new moon hehe. Om 2veckor och 3dagar ska jag nämligen kolla på filmen och jag längtar så hihi. Idag gick jag inte till praon för att jag inte skulle ha klarat av hela dagen så jag bad mamma ringa och säga att jag var sjuk. Lillasyrran svimma idag, så nu är hon i kss med mamma läskigt men hon hade mycket feber och huvudvärk. Allt för min korta dag pusssssssssssss.


myspys med älsklingarna <3


wiho, snart så.. :D

you are my paint of art, so peaceful and beautiful.

Dom här 2dagarna har varit skit långa, jag praoar på dagiset i åtta timmar kommer hem sover 2timmar och sen kollar jag på tv i 3timmar.. haha snacka om brist på liv eller. Så ska det förbli i åtta dagar till, alla dagar kan inte vara perfekta. Min gamla dagisfröken jobbar på det dagiset jag är på nu, haha hon satt och berätta grejer när jag var liten&när mina syskon börja prata och sånt  - haha tiden går snabbt, hinner inte ens leva hhhhhhhhh.
Haha det finns en kille som vill leka frisör med mig hela förmiddagen, uff haha hela hans crew kommer och "fönar" mitt hår och sånt.. han e fan smart för att vara 4år - men han kan inte riktigt prata så att man förstår.
Han är skitsöt, förutom när han bajsar och det börjar stinka överallt, hahhahah det är riktigt roligt. En annan jag har blivit riktigt kär i är DAVID oherregud han är så söt, man vill bara pussa honom han är bara 2,5år och han är jävligt duktig på att äta,prata och förstå haha han är med mig hela tiden sååå sjukt sööööööööööööööööööööt!

Jaja annars har jag skit ont i huvudet&halsen, vill spy typ hela tiden fastän det inte kommer något. Jag fryser och sover nästan hela tiden, jag hatar att vara sjuk speciellt när man har prao för läraren kommer tro man skolkar..
Snart ska jag in till stan med min bebo, det var längesen jag var med någon av mina kompisar asså. Och idag börjar Ugly betty & Desperate house wifes! :)  aaah nu ska jag göra mig i ordning, pussssss!


Girlsnight yesterday
en riktigt trevlig dag må jag säga.. tack alla!
helena karolina arbnora maria maddi bettan
sandra medina moa becca katrin kattis (k)
riktigt kul,!


-


RSS 2.0